Tilbud

MBS® Relationsanalyse – Webinar

Original price was: 1.590,00 kr..Current price is: 95,00 kr..

Kender du det, at du efter en samtale, et møde, en sms eller mailudveksling bliver ved med at tænke over, hvad der skete? Måske føler du dig urolig, frustreret eller såret, og tankerne kører i ring, uden at du helt kan slippe dem. Eller måske oplever du fysisk ubehag – som en knude i maven eller spændinger i kroppen. Det kan også være, at du allerede inden et møde mærker nervøsitet eller utilpashed, uden helt at vide hvorfor.

Det kan være med en kunde, en kollega, din leder eller en person tæt på dig, hvor energien ikke helt stemmer. I alle vores relationer kan der opstå ubalancer – det er en naturlig del af det at være menneske. Ofte tror vi, at problemerne i en relation skyldes den anden person eller os selv. Men det mest interessante er, hvordan dine egne underbevidste mønstre spiller ind i relationen.

Mind Balance Systems Relationsanalyse hjælper dig med at opdage disse mønstre på en enkel og visuel måde. Ved at tage analysen får du klarhed over, hvad der skaber ubalancen, og du modtager straks en konkret rapport, der viser, hvordan du kan bringe harmoni tilbage i relationen. Måske har du en tendens til at trække dig fra konflikter eller overkompensere ved at forsøge at tilfredsstille andre – mønstre, der ubevidst kan forværre situationen.

Din specielle pris inkluderer:

  • Introduktionsvideoer, der hjælper dig med at forstå din MBS-relationsanalyse
  • Gratis deltagelse på webinar hvor princippet for relationsanalysen bliver gennemgået.

EXTRA BONUS:

  • On-line Kurset Træn gode vaner med Nicolai Moltke-Leth

Se mere om, hvordan du scorer din relationsanalyse i forklaringsvideoen i beskrivelsen nedenfor.

-
+

Specifikationer

SKU: 100-1-UN-1 Kategori:

Beskrivelse

Sådan udfylder du Relationsanalysen